YANAGI RAMEN EN SUSHI HOUSE

Recentebeoordeling


5 sterren uit 924 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yanagi Ramen en Sushi house. Meer weten? Ontdek meer

20 feb 2024 om 19:35 Heerlijke ramen, ook de kinderen vonden het fantastisch. Zal hier zeker vaker bestellen
22 jan 2024 om 11:25 Best ramen in town!
18 jan 2024 om 22:46 Ik bestel echt te vaak maar het is gewoon zo lekker
14 jan 2024 om 20:01 Het was fantastisch lekker. Ik had de 1e bestelling ook de spicy variant moeten bestellen. Heerlijk!
14 jan 2024 om 18:43 We order extra naruto however no naruto came with the ramen
12 jan 2024 om 19:38 The spicy veggie ramen is delicious, always reminds me of my time in Japan!!
11 jan 2024 om 20:39 Simply perfect!
4 jan 2024 om 19:47 Heerlijke ramen en nog nooit hier een slechte bestelling gehad
22 dec 2023 om 13:25 Remarkably tasty ramen, packaged with the broth in a separate container to add yourself, so it didn't get soggy en route.
18 dec 2023 om 22:41 The ramen is always well prepared and plentiful. I miss the takoyaki side though.
17 dec 2023 om 22:37 Heerlijke spicy chicken ramen. Verhoudingsgewijs veel noodles, had liever meer groente erin. Al met al heerlijke maaltijd
17 dec 2023 om 18:58 Eten was lekker, goed warm, en bezorger was vriendelijk!